Avantatges del robot de cuina per a estalviar temps

Al mercat hi ha una enorme varietat de robot de cuina i gairebé totes les marques d’electrodomèstics compten amb diferentes models, com aquest Mambo 10090 barato, però moltes persones segueixen desconeixent tot el que aquests aparells poden fer per millorar el seu dia a dia: permeten estalviar temps, esforç i fins i tot espai ja que uneixen les funcions de diversos electrodomèstics en un de sol.

Avantatges

Cuina millor i més ràpidament

Els robot de cuina compten amb dos tipus de potència: la potència de motor, que permet picar, tallar o estimar, i la referida a la cocció, encarregada d’escalfar els aliments. Sumades les dues, poden arribar als 1.600 watts, el que permet cuinar millor i en menys temps.

Simplificas el procés de preparació dels aliments

Un bon robot de cuina té alhora un aparell de cocció i un processador d’aliments. Però, abans de cuinar els aliments, moltes vegades cal pelar-los, o ratllar-, i després moldre’ls, batre, pastar …

Amb un robot que tingui un bon processador, podrem cuinar alhora que processem aliments, escurçant el temps que vam passar a la cuina.

Et permet cuinar per a molts

Un robot de cuina compta amb múltiples eines per automatitzar els processos culinaris, entre elles un got de cocció, que vindria a ser el substitut tant de l’olla com de la paella i el forn. Si esculls un robot amb un got superior als dos litres, podràs cuinar fins a vuit racions alhora, sense haver d’anar cuinant per torns.

A més, cada robot de cuina incorpora un elenc de receptes que pots fer amb ell. N’hi ha senzilles, però també algunes complexes, que sense el robot serien molt difícils i treballoses de preparar. Gràcies a que et guia pas a pas en l’execució, un robot et simplifica el procés, de manera que si et deixes portar aconseguiràs plats que mai havies somiat poder fer.

No hauràs de netejar després de cuinar

Una de les grans avantatges d’un robot de cuina és l’estalvi de temps en la neteja de les superfícies després preparar els aliments.

Molts d’ells poden rentar-se directament en el rentaplats després desmuntar-se.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *